Hoofdgerechten

> Naar pizzakaart

Le Pasta – Pasta’s

Spaghetti – Penne – Tagliatelle

– Bolognese
– Carbonara
– Salmone
– Napolitana
– Frutti di Mare
– Amatriciana

12,50

Lasagna Tradizionale

Verse lasagna met bolognesesaus

12,50

Cannelloni Ricotta Spinazi

Deegpijpjes gevuld met ricotta en spinazie

12,75

Penne di Creme Basilico

Penne met verse groenten in een basilicum roomsaus

12,75

Pasta Claudia

Tagliatelle met tonijn, rozijnen, pijnboompitten,
witte wijnsaus en kaas uit de oven

13,25

Pasta Ligure

Tagliatelle met kip en pesto roomsaus

13,75

Involtini di Melanzana

Tagliatelle met truffelsaus, aubergine
pijnboompitten en kaas uit de oven

13,75

Ravioli di Carne

Deegkussentjes gevuld met vlees in truffelsaus en kaas uit de oven

14,25

Trio di Pasta

3 Verschillende soorten pasta

14,75

Linguine Gamberetti

Linguine met garnalen

16,50

Linguine Vongole

Linguine met venussschelpen

16,75

Tagliatelle Salmone

Tagliatelle met zalmfilet stukjes

18,50

Papperdelle Con Carne

Papperdelle geserveerd met ossenhaaspuntjes, Parmezaanse kaas en rucola in truffelsaus

18,50

Risotto (Minimaal 20 minuten bereidtijd)

Risotto Con Carne

Risotto met champignons, ossenhaaspuntjes in truffelsaus

18,50

Risotto Frutti di Mare

Risotto geserveerd met zeevruchten

18,50

 

Piatti di Carne – Vleesgerechten

Pollo Diavola

Duivelse halve kip met een pikante saus

18,50

Pollo Del Ree

Kipfilet met paprike, champignons in gorgonzolasaus

18,50

Filetto Maiale

Varkenshaas met champignons in gorgonzolasaus

18,50

Scallopina alla Financere

Kalfsvlees met mozzarella, tomaat in een basilicum roomsaus

22,50

Saltin Bocca Romana

Kalfsvlees met parmaham, salie in een witte wijn saus

22,50

Bistecca Da Mario

Runderenentrecout met provolone kaas, rucola met een balsamico saus

24,50

Ossobuco con Risotto

Kalfsschenkel geserveerd met risotto

24,50

Rustin Negaa

Lamskoteletten met rozenmarijn, knoflook en wittewijn

24,50

Grigliato mista Carne

Mix vlees

24,50

Filetto da Mario

Ossenhaaspuntjes geserveerd met een saus naar keuze:
Truffelsaus – Pepersaus – Gorgonzolasaus – Rodewijnsaus – Champginon roomsaus – Musica saus (sinaasappel en grandmanier)

23,50

 

Piatti di Pesce – Visgerechten

Filetto di Sogliola

Gebakken zeetongfilet met een citroen-saffraan saus

20,50

Salmone all Cartoccio

Gegrilde zalmfilet geserveerd met een abrikozensaus

23,50

Cernia dello Chef

Zeebaarsfilet geserveerd met Siciliaanse vissaus

23,50

Gamberoni alla Forno

Gestoomde tijgergarnalen met een prosseco mint dressing

24,50

Pesce Spada

Zwaardvis met cherrytomaat en basilicum

24,50

Grigliato Mista Pesce

Mix vis

24,50

Tonno alla Griglia

Verse tonijn van de grill

Dagprijs

* Al onze vis- en vleesgerechten worden geserveerd

met verse groenten, friet of aardappels naar keuze *