Voorgerechten

ZUPPA – SOEPEN

ZUPPA DI POMODORO
Verse tomatensoep
5,75
ZUPPA DI VERDURE
Verse groentesoep
6,50
ZUPPA DI CIPOLLA
Rijkgevulde uiensoep
6,50
CREMA DI FUNGHI
Romige champignon crémesoep
8,00
ZUPPA DI PESCE
Rijkgevulde vissoep
8,50

INSALATA – SALADE

INSALATA CAPRESE
Salade van tomaat, mozzarella, basilicum en pesto
8,75
INSALATA DI RUCOLA
Rucola met gebakken spek, pijnboompitten
en Parmezaanse kaas
9,25
INSALATA DA MARIO
Specialiteit van de Chef
10,75

ANTIPASTI FREDDI -KOUDE VOORGERECHTEN

PANE
Stokbrood met huis gemaakte kruidenboter en olijven
4,25
BRUSCHETTA (3 STUKS)
In stukjes gesneden tomaat, verse knoflook en basilicum geserveerd op geroosterd brood
5,75
CARPACCIO CLASSICO
Dun gesneden ossenhaas geserveerd met Parmezaanse kaas,
rucola, pesto en pijnboompitten
10,50
VITELLO TONNATO
Dun gesneden kalfsoester geserveerd met tonijn mayonaise
10,50
PROSCIUTTO CON MELONE
Meloen met parmaham en honing
10,50
SALMONE AFFUMICATO
Gerookte zalm geserveerd op geroosterd brood
10,75
TRIO DI PESCE3
Verschillende soorten vis
12,50
ANTIPASTO DA MARIO
Combinatie van vis en vlees
1 per 12,50
2 per 23,50

ANTIPASTI CALDI – WARME VOORGERECHTEN

SCHIACCIATA
Huisgemaakt Italiaans gekruid brood uit de oven
6,25
FUNGHI AL GORGONZOLA
Gebakken champignons in een saus van gorgonzola
9,50
MELANZANA AL PARMIGANA
Gegrilde aubergine uit de oven met tomatensaus en Parmezaanse kaas
10,25
COZZE AL GIALLO
Halve schelp mosselen gebakken in knoflook, tomatensaus en witte wijn
10,75
COZZE ALLA TARANTINA
Gegratineerde mosselen
10,75
CALAMARI FRITTI
Gefrituurde inktvisringen
11,25
GAMBERI PICCOLI
Kleine garnalen, gebakken in tomatensaus, knoflook en Spaanse pepers
12,25