*Onze gerechten kunnen sporen van gluten, ei, vis lactose, schelpdieren en of noten bevatten. Informeer ons personeel in het geval van een allergie.
ZUPPA – SOEPEN
ZUPPA DI POMODORO Verse tomatensoep | 6,50 |
ZUPPA DI PEPERONE Verse groentesoep | 7,75 |
ZUPPA DI CIPOLLA Rijkgevulde uiensoep | 7,75 |
ZUPPA DI FUNGHI Romige champignon crémesoep | 8,25 |
ZUPPA DI PESCE Rijkgevulde vissoep | 9,25 |
INSALATA – SALADE
INSALATA CAPRESE Salade van tomaat, mozzarella, basilicum en pesto | 10,50 |
INSALATA CON POLLO Gemengde salade met kipfilet, cherrytomaat, komkommer, pijnboompitten en Parmezaanse kaas | 10,75 |
INSALATA DI RUCOLA Rucola sla, gebakken spekjes, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en balsamico | 10,75 |
INSALTA GAMBERONI Gemengde salade met lauwwarme kleine garnalen, avocado en cherrytomaatjes | 11,25 |
ANTIPASTI FREDDI -KOUDE VOORGERECHTEN
PANE Huisgemaakt stokbrood met kruidenboter en olijven | 5,25 |
BRUSCHETTA (3 STUKS) Geroosterd brood met tomaat, basilicum, knoflook en rucola | 6,50 |
MISTO DI BRUSCHETTA Drie verschillende soorten bruschetta | 8,25 |
PROSCIUTTO PI PARMA Parmaham, meloen en honing | 12,25 |
CARPACCIO CLASSICO Ossenhaas met Parmezaanse kaas, rucola, pesto en pijnboompitten | 12,75 |
VITELLO TONNATO Kalfsvlees, appelkappertjes, gedroogde tomaat, gemengde salade en tonijnmayonaise | 12,75 |
CARPACCIO ALLA VINCENZO Ossenhaas, truffelmayonaise, oude Rotterdamse kaas, pijnboompitten en rucola | 13,25 |
BRESEOLA Gedroogde runderhaas met gebakken champignons, balsamico en Parmezaanse kaas | 13,25 |
CARPACCIO PESCE SPADA Gerookte zwaardvis met truffelolie, citroen, kappertjes, gemengde sla en cherrytomaatjes | 13,75 |
MISTO DI PESCE Mix van drie soorten warme en koude vis | 14,25 |
ANTIPASTO Mix van verschillende koude hapjes | 1 per 14,50 2 per 27,50 |
ANTIPASTI CALDI – WARME VOORGERECHTEN
SCHIACCIATA Huisgemaakt Italiaans gekruid brood uit de oven | 7,25 |
FUNGHI GORGONZOLA Gebakken champignons in gorgonzolasaus | 9,75 |
MELANZANA PARMIGANA Gegrilde aubergine met tomatensaus en Parmezaanse kaas uit de oven | 10,25 |
COZZE AL GIALLO Halve schelp mosselen met een saus van de chef | 11,75 |
POLPETTE DA MARIO Gehaktballetjes in tomatensaus en Parmezaanse kaas | 12,25 |
FRITTURA CALAMARI (8 Stuks) Gefrituurde inktvisringen met knoflooksaus | 12,50 |
GAMBERONI PICCOLI Kleine garnalen in een licht pikante Italiaanse tomatensaus | 13,50 |
ANTIPASTO Mix van verschillende warme hapjes | 1 persoon 14,50 2 personen 27,50 |