*Onze gerechten kunnen sporen van gluten, ei, vis lactose, schelpdieren en of noten bevatten. Informeer ons personeel in het geval van een allergie.
ZUPPA – SOEPEN
| ZUPPA DI POMODORO Verse tomatensoep | 7,25 |
| ZUPPA DI PEPERONE Verse groentesoep | 8,75 |
| ZUPPA DI CIPOLLA Rijkgevulde uiensoep | 8,75 |
| ZUPPA DI FUNGHI Romige champignon crémesoep | 9,25 |
| ZUPPA DI PESCE Rijkgevulde vissoep | 10,25 |
INSALATA – SALADE
| INSALATA CAPRESE Salade van tomaat, mozzarella, basilicum en pesto | 11,50 |
| INSALATA CON POLLO Gemengde salade met kipfilet, cherrytomaat, komkommer, pijnboompitten en Parmezaanse kaas | 12,25 |
| INSALATA DI RUCOLA Rucola sla, gebakken spekjes, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en balsamico | 12,75 |
| INSALTA GAMBERONI Gemengde salade met lauwwarme kleine garnalen, avocado en cherrytomaatjes | 13,25 |
ANTIPASTI FREDDI -KOUDE VOORGERECHTEN
| PANE Huisgemaakt stokbrood met kruidenboter en olijven | 6,25 |
| BRUSCHETTA (3 STUKS) Geroosterd brood met tomaat, basilicum, knoflook en rucola | 7,50 |
| MISTO DI BRUSCHETTA Drie verschillende soorten bruschetta | 8,75 |
| PROSCIUTTO PI PARMA Parmaham, meloen en honing | 13,25 |
| CARPACCIO CLASSICO Ossenhaas met Parmezaanse kaas, rucola, pesto en pijnboompitten | 14,25 |
| VITELLO TONNATO Kalfsvlees, appelkappertjes, gedroogde tomaat, gemengde salade en tonijnmayonaise | 14,25 |
| CARPACCIO ALLA VINCENZO Ossenhaas, truffelmayonaise, oude Rotterdamse kaas, pijnboompitten en rucola | 14,75 |
| BRESEOLA Gedroogde runderhaas met gebakken champignons, balsamico en Parmezaanse kaas | 14,75 |
| CARPACCIO PESCE SPADA Gerookte zwaardvis met truffelolie, citroen, kappertjes, gemengde sla en cherrytomaatjes | 14,75 |
| MISTO DI PESCE Mix van drie soorten warme en koude vis | 15,25 |
| ANTIPASTO Mix van verschillende koude hapjes | 1 per 16,50 2 per 31,50 |
ANTIPASTI CALDI – WARME VOORGERECHTEN
| SCHIACCIATA Huisgemaakt Italiaans gekruid brood uit de oven | 8,25 |
| FUNGHI GORGONZOLA Gebakken champignons in gorgonzolasaus | 10,75 |
| MELANZANA PARMIGANA Gegrilde aubergine met tomatensaus en Parmezaanse kaas uit de oven | 11,75 |
| COZZE AL GIALLO Halve schelp mosselen met een saus van de chef | 13,25 |
| POLPETTE DA MARIO Gehaktballetjes in tomatensaus en Parmezaanse kaas | 13,25 |
| FRITTURA CALAMARI (8 Stuks) Gefrituurde inktvisringen met knoflooksaus | 13,75 |
| GAMBERONI PICCOLI Kleine garnalen in een licht pikante Italiaanse tomatensaus | 13,75 |
| ANTIPASTO Mix van verschillende warme hapjes | 1 persoon 16,50 2 personen 31,50 |
